Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Any Tata Indicom Broadband users here?
#11
Register or login to view the content
Username:
Password:
Please note that passwords are case sensitive.
(Lost your password?)

Do not PM me for help. Just open a thread at the forum or use the search function.
(Copied from Evil Mod Smile )
Reply
Thanks given by:
#12
can u remove ur password from router, & check pls?
Reply
Thanks given by:
#13
Grr Wrote:can u remove ur password from router, & check pls?


NO I cant as they are not visible, just can see ***** and I dont know what it is. Airtel guys fixed that.
Do not PM me for help. Just open a thread at the forum or use the search function.
(Copied from Evil Mod Smile )
Reply
Thanks given by:
#14
is ur connection PPPoE?
Reply
Thanks given by:
#15
Grr Wrote:is ur connection PPPoE?
yes it is. May be we can wait for someone who has similar connection to you.
Do not PM me for help. Just open a thread at the forum or use the search function.
(Copied from Evil Mod Smile )
Reply
Thanks given by:
#16
here it shows PPPoE for me also
Belkin : Support What are my Internet Service Provider (ISP) configuration details?

chk Airtel & Tata
Reply
Thanks given by:
#17
Keep Alive didn't help

Tried configuring for PPPoE - didn't work.

back to step1 now
Reply
Thanks given by:
#18
Grr Wrote:Keep Alive didn't help

Tried configuring for PPPoE - didn't work.

back to step1 now


Well, If putting user name and passwords in PPPoE - didn't work, then its a issue at your ISP server end. Ask them to fix it.

If they cant fix, you need to change ISP.
Do not PM me for help. Just open a thread at the forum or use the search function.
(Copied from Evil Mod Smile )
Reply
Thanks given by:
#19
after setting PPPoE it didn't got subnet mask, Ip, DNS, etc details.

So it was not able to get online with PPPoE configuration.
Reply
Thanks given by:
#20
Grr Wrote:after setting PPPoE it didn't got subnet mask, Ip, DNS, etc details.

So it was not able to get online with PPPoE configuration.

The solution is just ask Tata customer care support to fix it.
Do not PM me for help. Just open a thread at the forum or use the search function.
(Copied from Evil Mod Smile )
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)