Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anybody using Avast and Oupost firewall?
#1
Register or login to view the content
Username:
Password:
Please note that passwords are case sensitive.
(Lost your password?)

Reply
Thanks given by:
#2
Grr Wrote:Anybody using Avast and Oupost firewall, pls respond need a help...

:pray2:

I use Kaspersky Internet Security, but I have use Avast and Outpost before.

You could tell us what the issue is Confusedpy:
Contributing Editor at http://www.androidpure.com/
Reply
Thanks given by:
#3
ashwin Wrote:I use Kaspersky Internet Security, but I have use Avast and Outpost before.

You could tell us what the issue is Confusedpy:


I exited the Outpost from taskbar & now when trying to open it from Programs I get "outpost user interface has stopped working". :noidea:

Another thing, after installing Avast Internet Security, the outpost icon stopped showing in taskbar, it won't even on clicking the outpost from programs. I had 2 disable Avast & let it open/show.
Reply
Thanks given by:
#4
Grr Wrote:I exited the Outpost from taskbar & now when trying to open it from Programs I get "outpost user interface has stopped working". :noidea:

Another thing, after installing Avast Internet Security, the outpost icon stopped showing in taskbar, it won't even on clicking the outpost from programs. I had 2 disable Avast & let it open/show.

Open Avast and make sure Outpost service and GUI are excluded (or trusted)

Do the same for Avast in the Outpost settings
Contributing Editor at http://www.androidpure.com/
Reply
Thanks given by:
#5
ashwin Wrote:Open Avast and make sure Outpost service and GUI are excluded (or trusted)

Do the same for Avast in the Outpost settings


From ur help in chat with avast links as of now I have added in Avast's behaviour shield exclusion for outpost op_mon.exe. Lets c what happens, will check 2moro.

Next steps would be in this sequence:
1. unchecking the 'monitor the system for unauthorised modifications' option in the behaviour shield, expert settings
2. disabling behaviour shield
3. uninstalling behaviour shield
4. uninstalling other shields
5. uninstalling Avast :dance:
Reply
Thanks given by:
#6
I installed Avast free AV today and then Agnitum Outpost Pro FW

Now I activated Avast IS, rebooted and removed the FW ---> "Add/remove--->Avast-->Change--> unselected fw"

Rebooted and it works fine Smile

PS: All I did was exclude this folder in Avast when I installed Outpost this morning C:\Program Files\Agnitum

Update: As per your request at the chatbox, I right clicked on the Outpost tray icon and selected exit, shutdown service and rebooted

Both Avast IS (without the FW) and Outpost work fine
Contributing Editor at http://www.androidpure.com/
Reply
Thanks given by:
#7
Thanks Bro. Pls update this also

ur OS
32/64 bit OS
1st installed Avast or Outpost?

Thanks :pray2:
Reply
Thanks given by:
#8
Grr Wrote:Thanks Bro. Pls update this also

ur OS
32/64 bit OS
1st installed Avast or Outpost?

Thanks :pray2:
Windows XP Home SP 3 fully patched 32 bit

Installed Avast first and then Outpost FW Smile
Contributing Editor at http://www.androidpure.com/
Reply
Thanks given by:
#9
I used it previously for a short time(then my license for Agnitum expired...). I installed Outpost first since my app set-up was AV-Avira free and Outpost Pro both realtime. Replaced Avirafree with AvastFree. Got problems with WebGuard and WebControl of Outpost. The WebControl of Outpost was disabled to accomodate Avast installation. I later on enabled it the machine.ini file in the program files. I do not remember the link but it's there in the Agnitum website. I also excluded both(Avast/Outpost) in their exclusions.

Now with OAfree now.
Reply
Thanks given by:
#10
hi
friend
i am currently using a different antivirus but i am frank with avast also>>>>
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)